Slaný bezlepkový koláč s pancettou a ementálem

Ingredience
na těsto
150 ml bílého jogurtu1 lžička soli
300 g bezlepkové mouky Eat fit universal
1 vejce
1 lžíce oleje
na náplň
200 g pancetty2 vejce
60 ml smetany ke šlehání
200 g ricotty
100 g ementálu
30 g parmazánu
sůl
pepř
pažitka
Postup
1.Nejprve si připravte těsto smícháním veškerých surovin. Výsledkem by mělo bý hladké nelepivé těsto. Nechte ho chvilku odpočinout v lednici a mezitím si připravte suroviny na náplň.
2.Troubu předehřejte na 180 °C.
3.Pancettu orestujte na pánvi dokřupava a nechte krátce zchladnout
4.V míse smíchejte ricottu s vejci, smetanou, solí a pepřem. Přimíchejte nadrobno posekanou pažitku, najemno nastrouhaný parmazán a nahrubo nastrouhaný ementál.
5.Těsto vtlačte do pečicím papírem vystlané formy a posypte pancettou.
6.Náplň rozprostřete rovnoměrně na těsto a pečte cca 30 minut.








Připravte si ještě
Copyright © 2018 segryvkuchyni.cz