Bezlepkový kukuřičný chléb s jalapeños a čedarem



Ingredience

115 g polohrubé kukuřičné mouky
140 g bezlepkové mouky Eat fit universal
3 lžičky kypřicího prášku
30 g krupicového cukru
sůl
pepř
230 ml mléka
2 vejce
60 ml oleje
2 papričky jalapeño
120 g čedaru
140 g bezlepkové mouky Eat fit universal
3 lžičky kypřicího prášku
30 g krupicového cukru
sůl
pepř
230 ml mléka
2 vejce
60 ml oleje
2 papričky jalapeño
120 g čedaru
Postup
1.Předehřejte troubu na 200 °C. Ve velké míse smíchejte obě mouky, cukr, kypřicí prášek, sůl a pepř.
2.Přilijte mléko, olej a rozklepněte dvě vejce, zamíchejte.
3.Čedar nastrouhejte nahrubo, papričky pokrájejte na kostičky. Z jedné jsem odstranila semínka, druhou jsem nechala se semínky.
4.Čedar i papričky vmíchejte ke směsi a vlijte do formy. Tu jsem vymazala olejem ve spreji.
5.Pečte cca 18 minut dozlatova.






Připravte si ještě
Copyright © 2018 segryvkuchyni.cz