Bezlepkový kukuřičný chléb s jalapeños a čedarem

Mezinárodní kuchyně Rychlá jídla
20220902_082212.jpg
Ingredience
 24x24 cm
115 g polohrubé kukuřičné mouky
140 g bezlepkové mouky Eat fit universal
3 lžičky kypřicího prášku
30 g krupicového cukru
sůl
pepř
230 ml mléka
2 vejce
60 ml oleje
2 papričky jalapeño
120 g čedaru

Postup

1.Předehřejte troubu na 200 °C. Ve velké míse smíchejte obě mouky, cukr, kypřicí prášek, sůl a pepř. 2.Přilijte mléko, olej a rozklepněte dvě vejce, zamíchejte. 3.Čedar nastrouhejte nahrubo, papričky pokrájejte na kostičky. Z jedné jsem odstranila semínka, druhou jsem nechala se semínky.
4.Čedar i papričky vmíchejte ke směsi a vlijte do formy. Tu jsem vymazala olejem ve spreji. 5.Pečte cca 18 minut dozlatova.
20220901_082747.jpg 20220901_083055.jpg 20220901_084002.jpg 20220901_084252.jpg 20220901_091805.jpg 20220902_082215.jpg

Připravte si ještě