Kuřecí roláda s pancettou a sýrem scamorza


Ingredience
4 x 
4 kuřecí prsa
8 plátků pancetty
8 plátků sýru scamorza
čerstvá bazalka
sůl
pepř
drcená sušená rajčata
olivový olej
750 g brambor
200 ml mléka
sůl
pepř
sůl
pepř
olivový olej
8 plátků pancetty
8 plátků sýru scamorza
čerstvá bazalka
sůl
pepř
drcená sušená rajčata
olivový olej
na bramborovo-dýňové pyré
čtvrtku dýně hokkaido750 g brambor
200 ml mléka
sůl
pepř
na grilovanou cuketu
mladá cuketasůl
pepř
olivový olej
Postup
1.Nejprve si oloupejte brambory a dýni (hokkaido loupat nemusíte) a dejte společně vařit do osolené vody.
2.Mezitím si připravte maso. Kuřecí prsa si nakrojte tak, aby vám vznikl velký plát a paličkou naklepejte dotenka. Osolte, opepřete a okořeňte sušenými rajčaty.
3.Na prsa položte plátky pancetty a sýra (jedná se o i italský sýr podobný mozzarelle, ale je pružný a méně vlhký) a položte i lístky bazalky.
4.Prsa zamotejte do válečku a obvažte potravinářským provázkem. Dále si dejte rozpálit pánev, přidejte olivový olej a roládu opečte ze všech stran, pak ztlumte plamen a dopečte pod pokličkou, aby se důkladně propekla i uvnitř.
5.Dále si nakrájejte cuketu na tenké plátky, osolte, opepřete a opečte na olivovém oleji na grilovací pánvi z obou stran.
6.Brambory s dýní po uvaření slijte a rozšťouchejte, opepřete, přidejte kousek másla a přilijte mléko a smetanu. Nakonec důkladně rozmixujte šlehačem.


Připravte si ještě
Copyright © 2018 segryvkuchyni.cz