Krémový bulgur s chorizem a žampiony


Ingredience
4 x 
250 g bulguru
160 g choriza
400 g žampionů
200 g listového špenátu
čerstvý tymián
lžička citronové šťávy
400 ml smetany na vaření
1 lžíce olivového oleje
pecorino
160 g choriza
400 g žampionů
200 g listového špenátu
čerstvý tymián
lžička citronové šťávy
400 ml smetany na vaření
1 lžíce olivového oleje
pecorino
Postup
1.Nejprve si připravte bulgur a uvařte ho podle návodu na obalu.
2.Potom si nakrájejte chorizo na kolečka a žampiony na plátky.
3.Rozehřejte si pánev, přidejte trochu olivového oleje a přidejte chorizo. Orestujte a přidejte žampiony. Osolte, opepřete a přidejte trochu šťávy z citronu (díky ní žampiony nezešednou). Restujte dozlatova.
4.Přidejte špenát, tymián a opět osolte a opepřete a pár minut restujte. Nakonec přilijte smetanu a nechte provařit asi 2 minuty. Nakonec vmíchejte hotový bulgur.
5.Můžete podávat posypané pecorinem.




Připravte si ještě
Copyright © 2018 segryvkuchyni.cz