Těstoviny s krevetami a chorizem



Ingredience
4 x 
350 g těstovin (tagliatelle)
2 konzervy loupaných rajčat (krájených)
hrst bazalky
hrst listové petržele
150 g choriza
500 g krevet (vařených)
sůl
pepř
chilli
1 lžíce olivového oleje
pecorino
2 konzervy loupaných rajčat (krájených)
hrst bazalky
hrst listové petržele
150 g choriza
500 g krevet (vařených)
sůl
pepř
chilli
1 lžíce olivového oleje
pecorino
Postup
1.Jako první si zpracujte krevety. Kupuji vařené neloupané krevety, které je potřeba před použitím oloupat a vyndat střívko. To vyndáte po podélném naříznutí krevety po celé délce.
2.Mezitím si dejte vařit vodu na těstoviny, ty poté vařte dle času uvedeného na obalu.
3.Rozpalte pánev, přidejte olivový olej a vsypte na kolečka pokrájené chorizo.
4.Opečte do zlatova a přidejte krevety. Promíchejte, krátce orestujte a přilijte konzervovaná rajčata.
5.Důkladně promíchejte, osolte, opepřete, přidejte sušenou či čerstvou chilli papričku. Poté pokrájejte bylinky a přidejte do omáčky. Nakonec do pánve k omáčce přidejte scezené těstoviny s trochou vody z jejich vaření.
6.Můžete podávat se strouhaným pecorinem či parmazánem.




Připravte si ještě
Copyright © 2018 segryvkuchyni.cz