Cheesecake brownies

Mezinárodní kuchyně
DSCN1265.jpg
Ingredience
 19x28 cm

Část cheesecake

240 g krémového sýru
35 g krupicového cukru
1 vanilkový cukr
1 vejce
100 g bílé čokolády

Část brownies

55 g másla
100 g hořké čokolády
70 g cukru
2 vejce
105 g polohrubé mouky
1/2 lžičky prášku do pečiva
špetka soli

Postup

1.Předehřejte si troubu na 180 °C a připravte si cheesecakovou náplň. Promíchejte krémový sýr s cukrem, vanilkovým cukrem a vejcem dohladka a přimíchejte posekanou bílou čokoládu. 2.Dále si dejte vařit vodu do hrnce, nad který dejte mísu s máslem a nalámanou čokoládou a nechte nad párou rozpustit. 3.Přimíchejte cukr a postupně i vejce. 4.Sundejte z plotny a přidejte mouku smíchanou se solí a práškem do pečiva. Důkladně promíchejte. 2/3 směsi vlijte do pekáčku nebo vysokého plechu vyloženého pečicím papírem.
5.Na tmavou část navrstvěte světlou a na tu zbytek tmavé - můžete vrchní dvě vrstvy promíchat, aby se vytvořilo mramorování. 6.Pečte cca 25 minut - do té doby, než bude povrch popraskaný a prostředek ještě trochu mazlavý. Po vychladnutí podávejte.  
DSCN1260.jpg DSCN1258.jpg

Připravte si ještě