Bylinkové máslo
Ingredience
4 x
125 g másla
sůl
čerstvé bylinky (pažitka, řeřicha, tymián, majoránka)
2 stroužky česneku
sůl
čerstvé bylinky (pažitka, řeřicha, tymián, majoránka)
2 stroužky česneku
Postup
1.Nechte si při pokojové teplotě povolit máslo. Bylinky si nasekejte nadrobno, česnek si oloupejte a prolisujte a společně se solí a máslem vše smíchejte dohromady a pomocí vidličky důkladně promíchejte.
2.Můžete samozřejmě použít jiné oblíbené bylinky, já použila pažitku, řeřichu, tymián a majoránku.
3.Z másla si vytvořte pomocíi potravinové fólie váleček a nechte v ledničce ztuhnout.
4.Podávejte s čerstvým pečivem, ke grilovanému masu nebo plátek položte na maso v hamburgeru, krásně se rozteče a dodá chuť.
Připravte si ještě
Copyright © 2018 segryvkuchyni.cz