Bylinkové máslo

Rychlá jídla
IMG_20200408_125012_resized_20200408_010346064.jpg
Ingredience
4 x 
125 g másla
sůl
čerstvé bylinky (pažitka, řeřicha, tymián, majoránka)
2 stroužky česneku

Postup

1.Nechte si při pokojové teplotě povolit máslo. Bylinky si nasekejte nadrobno, česnek si oloupejte a prolisujte a společně se solí a máslem vše smíchejte dohromady a pomocí vidličky důkladně promíchejte. 2.Můžete samozřejmě použít jiné oblíbené bylinky, já použila pažitku, řeřichu, tymián a majoránku.
3.Z másla si vytvořte pomocíi potravinové fólie váleček a nechte v ledničce ztuhnout.  4.Podávejte s čerstvým pečivem, ke grilovanému masu nebo plátek položte na maso v hamburgeru, krásně se rozteče a dodá chuť.
IMG_20200408_120857_resized_20200408_010345307.jpg IMG_20200408_121312_resized_20200408_010343065.jpg IMG_20200408_124956_resized_20200408_010344592.jpg IMG_20200408_125206_resized_20200408_010342271.jpg

Připravte si ještě