Frankfurtská polévka


Ingredience
4 x 
1 lžíce sádla
10 dkg slaniny
4 nožičky slabých párků
1 cibule
1 lžička mleté sladké papriky
1 lžička mleté pálivé papriky
sůl
pepř
2 brambory
voda
3 lžíce hladké mouky
petrželová nať
10 dkg slaniny
4 nožičky slabých párků
1 cibule
1 lžička mleté sladké papriky
1 lžička mleté pálivé papriky
sůl
pepř
2 brambory
voda
3 lžíce hladké mouky
petrželová nať
Postup
1.Na sádle nechte zesklovatět cibuli a přidejte na kostičky nakrájenou slaninu.
2.Nechte ji opéct a přidejte na kolečka nakrájené párky.
3.Chvíli opékejte, zasypte paprikou a přidejte hladkou mouku. Vše společně restujte a zalijte vodou.
4.Brambory nakrájejte na malé kostičky a nasypte do polévky. Osolte, opepřete a vařte do změknutí brambor.
5.Na závěr do polévky přidejte nasekanou petrželku.


Připravte si ještě
Copyright © 2018 segryvkuchyni.cz