Ségry v kuchyni

Jsme dvě ségry Adél a Veru a milujeme vaření, pečení a focení. Používáme kvalitní potraviny, žádná umělá dochucovadla ani polotovary nám nesmí přes práh. Všechna jídla jsme vlastnoručně uvařily, nafotily a poté s pomocí rodiny a přátel snědli. U receptů je mimo jiné vždy uveden počet porcí a také přesný rozměr použité formy. Tak přejeme hodně štěstí při vaření a dobrou chuť. Najdete nás na Facebooku i Instagramu.

Frankfurtská polévka

Rychlá jídla
DSCN2847.jpg
Ingredience
4 x 
1 lžíce sádla
10 dkg slaniny
4 nožičky slabých párků
1 cibule
1 lžička mleté sladké papriky
1 lžička mleté pálivé papriky
sůl
pepř
2 brambory
voda
3 lžíce hladké mouky
petrželová nať

Postup

1.Na sádle nechte zesklovatět cibuli a přidejte na kostičky nakrájenou slaninu. 2.Nechte ji opéct a přidejte na kolečka nakrájené párky. 3.Chvíli opékejte, zasypte paprikou a přidejte hladkou mouku. Vše společně restujte a zalijte vodou.
4.Brambory nakrájejte na malé kostičky a nasypte do polévky. Osolte, opepřete a vařte do změknutí brambor. 5.Na závěr do polévky přidejte nasekanou petrželku.
DSCN2842.jpg DSCN2843.jpg

Připravte si ještě