Ségry v kuchyni

Jsme dvě ségry Adél a Veru a milujeme vaření, pečení a focení. Používáme kvalitní potraviny, žádná umělá dochucovadla ani polotovary nám nesmí přes práh. Všechna jídla jsme vlastnoručně uvařily, nafotily a poté s pomocí rodiny a přátel snědli. U receptů je mimo jiné vždy uveden počet porcí a také přesný rozměr použité formy. Tak přejeme hodně štěstí při vaření a dobrou chuť. Najdete nás na Facebooku i Instagramu.

Tatarák z lososa

Vaříme zdravě Rychlá jídla
DSCN4757.jpg
Ingredience
2 x 
filet z lososa 250 g
1 menší cibule 
1 lžička nakládaných kaparů
půl lžičky dijonské hořčice
1 lžička posekaného kopru
1 lžička olivového oleje
sůl
pepř
1 lžička citronové šťávy
pár kapek balzamikového octa

Postup

1.Při nákupu lososa se ujistěte, že je opravdu čerstvý. 2.Filet z lososa zbavte kůže a naškrábejte ho ostrým nožem nebo pokrájejte na malinké kostičky. 3.Cibuli nakrájejte hodně nadrobno, stejně tak kapary. Přimíchejte k lososovi a ochuťte zbývajícími ingrediencemi.
4.Nechte v lednici důkladně vychladit. Podávejte s opečenými bagetkami nebo tousty. 
DSCN4755.jpg DSCN4760.jpg

Připravte si ještě