Tatarák z lososa



Ingredience
2 x 
filet z lososa 250 g
1 menší cibule
1 lžička nakládaných kaparů
půl lžičky dijonské hořčice
1 lžička posekaného kopru
1 lžička olivového oleje
sůl
pepř
1 lžička citronové šťávy
pár kapek balzamikového octa
1 menší cibule
1 lžička nakládaných kaparů
půl lžičky dijonské hořčice
1 lžička posekaného kopru
1 lžička olivového oleje
sůl
pepř
1 lžička citronové šťávy
pár kapek balzamikového octa
Postup
1.Při nákupu lososa se ujistěte, že je opravdu čerstvý.
2.Filet z lososa zbavte kůže a naškrábejte ho ostrým nožem nebo pokrájejte na malinké kostičky.
3.Cibuli nakrájejte hodně nadrobno, stejně tak kapary. Přimíchejte k lososovi a ochuťte zbývajícími ingrediencemi.
4.Nechte v lednici důkladně vychladit. Podávejte s opečenými bagetkami nebo tousty.


Připravte si ještě
Copyright © 2018 segryvkuchyni.cz