Ségry v kuchyni

Jsme dvě ségry Adél a Veru a milujeme vaření, pečení a focení. Používáme kvalitní potraviny, žádná umělá dochucovadla ani polotovary nám nesmí přes práh. Všechna jídla jsme vlastnoručně uvařily, nafotily a poté s pomocí rodiny a přátel snědli. U receptů je mimo jiné vždy uveden počet porcí a také přesný rozměr použité formy. Tak přejeme hodně štěstí při vaření a dobrou chuť. Najdete nás na Facebooku i Instagramu.

Řecký salát

Mezinárodní kuchyně Vaříme zdravě Rychlá jídla
DSCN5193.jpg
Ingredience
4 x 
200 g balkánského sýra
1 okurka
2 zelené papriky
250 g cherry rajčat
1 červená cibule
100 g černých oliv
sůl
pepř
1 lžička čerstvého kopru
1 lžička sušeného oregana
1 lžíce červeného vinného octa
3 lžíce olivového oleje

Postup

1.Okurku a papriky nakrájejte na kostky, přepulte cherry rajčata a černé olivy a cibuli nakrájete na půlkolečka. Společně promíchejte v salátové míse. 2.V hrníčku si smíchejte vinný ocet se solí, pepřem a oreganem a pomalu zašlehávejte olivový olej. Na salát nasypte nasekaný kopr a zalijte zálivkou. Nakonec na salát rozdrobte balkánský sýr.
DSCN5188.jpg DSCN5191.jpg

Připravte si ještě