Nepečený jahodový dort

DSC_0557.jpg
Ingredience
 Ø 26 cm
2 velká balení cukrářských piškotů
jahody
2 smetany ke šlehání
2 zakysané smetany
1 tvaroh ve vaničce
2 ztužovače šlehačky
moučkový cukr

Postup

1.Dortovou formu si vyložte potravinovou fólií. Jahody omyjte a nakrájejte na plátky. 2.Smetany vyšlehejte spolu se ztužovači dotuha. Přišlehejte zakysané smetany a tvaroh. Podle chuti přidejte moučkový cukr. 3.Dno dortové formy vyložte cukrářskými piškoty, podle potřeby můžete rozlámat, aby se vám lépe skládaly. Posypte pokrájenými jahodami a zalijte polovinou krému.
4.Opět navrstvěte piškoty a jahody a zalijte druhou polovinou krému. Navrh naskládejte opět piškoty, které lehce vtlačte do krému. 5.Dort nechte přes noc odležet v ledničce, aby piškoty změkly. Podávejte vychlazené.
DSC_0559.jpg DSC_0560.jpg

Připravte si ještě