Nepečený jahodový dort

Ingredience

2 velká balení cukrářských piškotů
jahody
2 smetany ke šlehání
2 zakysané smetany
1 tvaroh ve vaničce
2 ztužovače šlehačky
moučkový cukr
jahody
2 smetany ke šlehání
2 zakysané smetany
1 tvaroh ve vaničce
2 ztužovače šlehačky
moučkový cukr
Postup
1.Dortovou formu si vyložte potravinovou fólií. Jahody omyjte a nakrájejte na plátky.
2.Smetany vyšlehejte spolu se ztužovači dotuha. Přišlehejte zakysané smetany a tvaroh. Podle chuti přidejte moučkový cukr.
3.Dno dortové formy vyložte cukrářskými piškoty, podle potřeby můžete rozlámat, aby se vám lépe skládaly. Posypte pokrájenými jahodami a zalijte polovinou krému.
4.Opět navrstvěte piškoty a jahody a zalijte druhou polovinou krému. Navrh naskládejte opět piškoty, které lehce vtlačte do krému.
5.Dort nechte přes noc odležet v ledničce, aby piškoty změkly. Podávejte vychlazené.


Připravte si ještě
Copyright © 2018 segryvkuchyni.cz