Bramborový salát s ředkvičkami
Ingredience
4 x
600 g brambor uvařených ve slupce
hrst ředkviček
3 jarní cibulky
hrst posekaného čerstvého kopru
4 lžíce majonézy
250 g zakysané smetany
sůl
pepř
hrst ředkviček
3 jarní cibulky
hrst posekaného čerstvého kopru
4 lžíce majonézy
250 g zakysané smetany
sůl
pepř
Postup
1.Neoloupané brambory uvařte v osolené vodě doměkka. Klidně můžete den předem.
2.Brambory oloupejte a nakrájejte na kostičky nebo protlačte přes kolečko na brambory.
3.Ředkvičky nakrájejte na plátky a jarní cibulku nadrobno. Kopr posekejte najemno.
4.Ve větší míse smíchejte ředkvičky, jarní cibulku, zakysanou smetanu a majonézu. Přidejte pokrájené brambory a kopr.
5.Osolte, opepřete a vše promíchejte. Nechte vychladit.
6.Můžete podávat jako přílohu k masu či rybám nebo jen tak samotný.
Připravte si ještě
Copyright © 2018 segryvkuchyni.cz