Ségry v kuchyni

Jsme dvě ségry Adél a Veru a milujeme vaření, pečení a focení. Používáme kvalitní potraviny, žádná umělá dochucovadla ani polotovary nám nesmí přes práh. Všechna jídla jsme vlastnoručně uvařily, nafotily a poté s pomocí rodiny a přátel snědli. U receptů je mimo jiné vždy uveden počet porcí a také přesný rozměr použité formy. Tak přejeme hodně štěstí při vaření a dobrou chuť. Najdete nás na Facebooku i Instagramu.

Bramborový salát s ředkvičkami

IMG_20190525_200433.jpg
Ingredience
4 x 
600 g brambor uvařených ve slupce
hrst ředkviček
3 jarní cibulky
hrst posekaného čerstvého kopru
4 lžíce majonézy
250 g zakysané smetany
sůl
pepř

Postup

1.Neoloupané brambory uvařte v osolené vodě doměkka. Klidně můžete den předem. 2.Brambory oloupejte a nakrájejte na kostičky nebo protlačte přes kolečko na brambory. 3.Ředkvičky nakrájejte na plátky a jarní cibulku nadrobno. Kopr posekejte najemno. 
4.Ve větší míse smíchejte ředkvičky, jarní cibulku, zakysanou smetanu a majonézu. Přidejte pokrájené brambory a kopr. 5.Osolte, opepřete a vše promíchejte. Nechte vychladit. 6.Můžete podávat jako přílohu k masu či rybám nebo jen tak samotný.
IMG_20190525_105606.jpg IMG_20190525_105622.jpg IMG_20190607_112800.jpg IMG_20190607_112446.jpg

Připravte si ještě