Ségry v kuchyni

Jsme dvě ségry Adél a Veru a milujeme vaření, pečení a focení. Používáme kvalitní potraviny, žádná umělá dochucovadla ani polotovary nám nesmí přes práh. Všechna jídla jsme vlastnoručně uvařily, nafotily a poté s pomocí rodiny a přátel snědli. U receptů je mimo jiné vždy uveden počet porcí a také přesný rozměr použité formy. Tak přejeme hodně štěstí při vaření a dobrou chuť. Najdete nás na Facebooku i Instagramu.

Pečené zeleninové hranolky

20140805_132544.jpg
Ingredience
4 x 
brambory
sladké brambory
mrkev
petržel
tymián
olivový olej
sůl
pepř

Postup

1.Zeleninu si oloupejte a nakrájejte na hranolky. Vložte do velké mísy, osolte, opepřete, posypte posekaným čerstvým tymiánem a zalijte olivovým olejem. 2.Vše společně promíchejte a vložte na plech s vyšším okrajem, vyložený pečicím papírem. Pečte v troubě vyhřáte na 200 °C dozlatova.
3.Zkoušejte vidličkou, když bude všechna zelenina měkká, je hotovo. 4.Zelenina je výborná jako příloha k masu, ale dá se jíst i samotná např. s dresinkem ze zakysané smetany.
20140805_123604.jpg 20140805_125147.jpg

Připravte si ještě