Pečené zeleninové hranolky

Ingredience
4 x 
brambory
sladké brambory
mrkev
petržel
tymián
olivový olej
sůl
pepř
sladké brambory
mrkev
petržel
tymián
olivový olej
sůl
pepř
Postup
1.Zeleninu si oloupejte a nakrájejte na hranolky. Vložte do velké mísy, osolte, opepřete, posypte posekaným čerstvým tymiánem a zalijte olivovým olejem.
2.Vše společně promíchejte a vložte na plech s vyšším okrajem, vyložený pečicím papírem. Pečte v troubě vyhřáte na 200 °C dozlatova.
3.Zkoušejte vidličkou, když bude všechna zelenina měkká, je hotovo.
4.Zelenina je výborná jako příloha k masu, ale dá se jíst i samotná např. s dresinkem ze zakysané smetany.


Připravte si ještě
Copyright © 2018 segryvkuchyni.cz