Cibulová remuláda s tymiánem


Ingredience
4 x 
1 lžíce másla
6 středních cibulí
půl lžíce octa (vinný, balsamikový)
2 vrchovaté lžíce hnědého cukru
čerstvý tymián
sůl
pepř
6 středních cibulí
půl lžíce octa (vinný, balsamikový)
2 vrchovaté lžíce hnědého cukru
čerstvý tymián
sůl
pepř
Postup
1.Cibuli oloupejte a nakrájejte na půlkolečka.
2.V hrnci rozehřejte máslo a poté vsypte pokrájenou cibuli. Společně chvíli restujte, než začne cibule lehce zlátnout, pak přilejte ocet a společně krátce provařte a ihned stáhněte plamen.
3.Zasypte cukrem, přidejte tymián, osolte a opepřete.
4.Promíchejte a na nízkém plameni nechte společně 15 minut dusit, aby cibule změkla.
5.Podávejte jako přílohu ke grilovanému nebo uzenému maso nebo jako náplň do hamburgerů.
6.Remuládu také použijete jako náplň do cibulového quiche s gorgonzolou.




Připravte si ještě
Copyright © 2018 segryvkuchyni.cz