Ségry v kuchyni

Jsme dvě ségry Adél a Veru a milujeme vaření, pečení a focení. Používáme kvalitní potraviny, žádná umělá dochucovadla ani polotovary nám nesmí přes práh. Všechna jídla jsme vlastnoručně uvařily, nafotily a poté s pomocí rodiny a přátel snědli. U receptů je mimo jiné vždy uveden počet porcí a také přesný rozměr použité formy. Tak přejeme hodně štěstí při vaření a dobrou chuť. Najdete nás na Facebooku i Instagramu.

Cibulová remuláda s tymiánem

Rychlá jídla
DSC_0374.jpg
Ingredience
4 x 
1 lžíce másla
6 středních cibulí
půl lžíce octa (vinný, balsamikový)
2 vrchovaté lžíce hnědého cukru
čerstvý tymián
sůl
pepř

Postup

1.Cibuli oloupejte a nakrájejte na půlkolečka. 2.V hrnci rozehřejte máslo a poté vsypte pokrájenou cibuli. Společně chvíli restujte, než začne cibule lehce zlátnout, pak přilejte ocet a společně krátce provařte a ihned stáhněte plamen. 3.Zasypte cukrem, přidejte tymián, osolte a opepřete. 4.Promíchejte a na nízkém plameni nechte společně 15 minut dusit, aby cibule změkla.
5.Podávejte jako přílohu ke grilovanému nebo uzenému maso nebo jako náplň do hamburgerů. 6.Remuládu také použijete jako náplň do cibulového quiche s gorgonzolou.
DSC_0370.jpg DSC_0372.jpg DSCN5594.jpg DSCN5593.jpg

Připravte si ještě